Recensies

7 berichten
 
15-02-2021
Geplaatst door: Jose Jansen

Migraine behandeling

Na heel veel medicatie geprobeerd te hebben en artsen en onderzoeken verder, uiteindelijk na omzwervingen bij Susan terecht gekomen. Het heeft mij veel inzichten gegeven en het allerbelangrijkste, de migraine is niet meer dagelijks aanwezig. Mijn voeding heeft Susan aangepast, ik bleek een intolerantie voor citrusvruchten te hebben en extra mineralen halen nu de scherpe randen van de aanvallen af. Wat ben ik blij dat ik via via met Susan in contact met gekomen! Dank je wel Susan, ik weet je te vinden en we gaan zeker door om nog meer triggers op te sporen en weg te nemen.

Ik kan het iedereen met migraine aanraden.

05-12-2020
Geplaatst door: Marieke de Wijs

Healy behandeling op afstand na galblaas opererati

Twee weken terug ben ik geopereerd aan mijn galblaas. De narcose had wat sporen achtergelaten. Een boek normaal lezen ging niet en ook mijn aandacht ergens bij houden. Ik wilde ook graag mijn herstel ondersteunen en heb daarover contact gehad met Susan. Ze heeft aangeraden om de Healy op afstand in te zetten.We wonen wat verder uit elkaar. Dat vond ik een goed idee. Wat er uit kwam was dan ook geen verassing. Wel een bevestiging. Concentratie problemen en het geheugen niet optimaal. Dat laatste klopt ook, ik vergeet de laatste tijd wat meer. Ook een BachBloesem kwam er uit en ondersteund vitamine C en celzouten. Logisch met een verminderde weerstand na een operatie. De volgende ochtend kon ik tot mijn vreugde 2 hoofdstukken uit een boek lezen. En ze zou hem deze dag ook voor mij aanzetten. Ik stuurde halverwege dag een berichtje of ze de Healy had aangezet. En ja hoor. Ze. had hem net aangezet. Ik voelde het dus gewoon. Ik merk dat het mij heel goed ondersteund in mijn herstel en zeker met de narcose die er flink heeft ingehakt.

Zowel Susan als haar behandelingen zijn een aanrader. Ze is vriendelijk, integer en luistert goed. Een fijne vrouw om ondersteuning van te krijgen.

23-11-2020
Geplaatst door: A.

Tintelingen in arm/nek en hoofdpijn

Na een periode van fysiotherapie merkte ik dat mijn klachten niet minder werden of veranderde, de tintelingen en hoofdpijn bleef. Mijn fysiotherapeut gaf ook aan dat we niet verder kwamen, alsof er iets geblokkeerd werd, maar wat? De fysiotherapeut wist het niet meer.
Bij Susan een behandeling ondergaan en die vroeg naar mijn gebit, waar ik al even last van had, maar nooit de link gelegd, nu bij de tandarts dit aangepakt en mineralen aanvullen en ik voel me al heel anders, de tintelingen en hoofdpijn zijn veel minder, bijna weg. Ook de oorzaken met de emoties waren heel waardevol.
Dank je wel.

23-11-2020
Geplaatst door: Anoniem

Angst na ziekte

Beste Susan,

Ik snap nog steeds niet hoe het kan, maar wat jij mij allemaal tijdens de behandeling kon vertellen heeft mij veel duidelijkheid gebracht. Ik weet waar mijn angst vandaan komt en kan er met behulp van de Fleurs en die druppeltjes eindelijk mee omgaan, wat een verademing na al die jaren.

En al mijn bloedwaardes bij de laatste controle waren weer perfect, dit is toch niet te geloven, zo mooi wat jouw behandelingen met mij doen.

Dank je wel daarvoor!

22-11-2020
Geplaatst door: Anoniem

Migraine

Na bij jou geweest te zijn, had ik die middag migraine, dus dacht, daar gaan we weer…

Maar na een paar weken kwam ik er achter dat ik na de afspraak bij jou al weer in mijn oude patroon was door gegaan. Ik bleef maar “jagen”, alles zelf willen doen en perfect natuurlijk.

Wel heb ik de Bachdruppeltjes steeds genomen en volgens mij heeft dat er voor gezorgd dat ik dat nu veranderd heb (al val ik nog wel eens terug). Het lijkt er op dat ik mijn valkuil ga zien. Ik neem meer tijd voor ontspanning, knutselen bijvoorbeeld, wat ik zou fijn vind en de sociale verplichtingen doe ik nu ook anders, alleen dat wat IK leuk vind. De vermoeidheid is al een stuk minder, de migraine is zo goed als weg, ik ben de energie aan het opbouwen. Dank je wel voor deze wonderlijke methode!

22-11-2020
Geplaatst door: Julia

Onzekerheid

Wat een bijzonder behandeling was het!

Langzaam raak ik er steeds meer van doordrongen, het voelt echt alsof de kracht zich aan het verspreiden is over mijn lichaam en als het ware doordringt in de cellen.
In contacten met collega's voel ik me steviger, over het werk bij vlagen ook, beetje bij beetje voel ik me sterker en mag ik er zijn.
Al met al heb ik zeker de overtuiging dat het een proces is dat gunstig aan het verlopen is.

04-02-2020
Geplaatst door: Eline

Voedingsproblemen

Susan kan mensen helpen bij verschillende kwaaltjes en problemen.
Een huisarts zegt bij vage kwaaltjes en problemen al snel: 'Sorry helaas kan ik verder niks voor u betekenen' , maar Susan kijkt gelukkig verder!
Zo heeft zij mij erg goed geholpen met mijn voeding. Ik had altijd snel last van mijn maag en darmen na het eten en drinken van bepaalde dingen. Ik kreeg een opgeblazen buik, last van mijn darmen en moest soms zelfs overgeven.
Nooit wist ik waar het aan kon liggen. Dankzij Susan haar kennis, hulp en het juiste advies en behandelingsplan, voel ik mij nu stukken beter!

Bedankt Susan, je bent een topper!!