Bach Bloesem Remedies

Bach Bloesem Remedies

Dr. Bach ontdekte 38 verschillende planten, bomen en struiken met ieder hun eigen gemoedstoestand, hier maakte hij remedies van. Na jaren onderzoek te hebben gedaan en alles in kaart te hebben gebracht is daar de Bach bloesemtherapie uitgekomen. Iedere plant, bloem, struik of boom heeft zo zijn eigen eigenschappen. Ze bevatten allemaal andere elementen of in een andere samenstelling welke dan ook verschillende invloeden hebben op de verschillende gemoedstoestanden. 

 

Bach Bloesem remedies gebruik ik vaak tijdens de behandeling. Het zijn remedies bereid uit de bloesems van in het wild groeiende planten, struiken en bomen. De verschillende remedies worden niet direct voor een lichamelijke klacht gebruikt. Uiteindelijk laat het de klacht wel verdwijnen doordat het voor balans zorgt van karakter en geest. Door het gebruik wordt het innerlijk in balans gebracht en krijg je na een behandeling inzichten om patronen te doorbreken en te veranderen.

 

Bach Bloesem remedies worden ook ingezet om bijvoorbeeld examenstress te bestrijden of te helpen bij verslavingen, angsten. Ook het zelfvertrouwen vergroten kan ondersteund worden door het gebruik van Bach Bloesem remedies.

 

Bach bloesem remedies zijn ook zeer geschikt voor baby's en kinderen en zelfs voor dieren. 

Bach Bloesem remedies
Bach Bloesem remedies