Nieuws

10-09-2021

Frequentietherapie, wat is het en wat doet het?

Frequentietherapie, wat is het en wat doet het?

Alles bestaat uit moleculen, atomen en atomaire deeltjes, iedere lichaam, iedere cel, alles. Het is wetenschappelijk vastgesteld, dat moleculen, cellen, weefsels, allemaal, afhankelijk van de functie, een trilling hebben. Het begin van een ziekteproces wordt gekenmerkt door een verandering in de trillingsfrequentie, waardoor de betreffende cellen niet meer optimaal functioneren.

Doormiddel van bijvoorbeeld de Healy, bieden we de optimale trillingsfrequentie aan voor het aangedane weefsel of cellen. Door maar veel de frequentie aan te bieden, hopen we dat dit aangedane deel de goede frequentie over gaat nemen om zo het herstel in werking te zetten.

Het ligt er aan hoe erg en hoe lang de frequentie verstoord is, hoe snel het herstel zich laat zien.

De Healy is dan ook een hulpmiddel om het lichaam te helpen herstellen.

Je ziet bijvoorbeeld ook dat vrouwen die bij elkaar slapen of heel veel bij elkaar zijn, dat de menstruatiecyclus gelijk gaat lopen. Dit komt doordat er trillingen, frequenties zijn, die een bepaalde cyclus aangeven, vrouwen die veel bij elkaar zijn, nemen elkaars trillingen en dus het cyclusverloop op een gegeven moment over.

Hoe meer de frequenties verstoord zijn in het lichaam, hoe vatbaarder je ook bent voor virussen, bacteriën en andere ziekteverwerkers. Dus zorg dat je op de goede frequentie zit, op de goede golflengte en je zult zien dat je veel lekkerder in je vel zit.

Wil je hier meer over weten en heb je interesse in de Healy, wat zo een klein apparaatje voor jou kan betekenen, twijfel dan niet en neem contact met me op.

 

03-09-2021

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen! 

 

In het geval van je gezondheid zeker waar! Ook al ben je fit, voel je je goed, het is altijd goed om met je gezondheid bezig te zijn om zo je weerbaar te maken en te houden tegen vervelende indringers die op de loer liggen zoals virussen, bacteriën en andere vervelende ziekteverwekkers.

 

September is gestart, de scholen zijn weer begonnen, de meeste vakanties zijn over en iedereen zit weer op kantoor, op school of in ieder geval weer meer met elkaar binnen als de herfst in aantocht is. De verwarming gaat ook weer aan als het frisser wordt, de tijd om je extra te wapenen met een weerstandsboost!

 

Daarom heb ik de hele maand september en oktober een aanbieding. Boek een behandeling voor een nutriëntencheck en krijg 30% korting op benodigde supplementen!

Vertel het door en komt er iemand via jou voor een behandeling, dan krijgen jullie beide ook nog eens een gratis Bach Bloesemremedie!