Nieuws

10-09-2021

Frequentietherapie, wat is het en wat doet het?

Frequentietherapie, wat is het en wat doet het?

Alles bestaat uit moleculen, atomen en atomaire deeltjes, iedere lichaam, iedere cel, alles. Het is wetenschappelijk vastgesteld, dat moleculen, cellen, weefsels, allemaal, afhankelijk van de functie, een trilling hebben. Het begin van een ziekteproces wordt gekenmerkt door een verandering in de trillingsfrequentie, waardoor de betreffende cellen niet meer optimaal functioneren.

Doormiddel van bijvoorbeeld de Healy, bieden we de optimale trillingsfrequentie aan voor het aangedane weefsel of cellen. Door maar veel de frequentie aan te bieden, hopen we dat dit aangedane deel de goede frequentie over gaat nemen om zo het herstel in werking te zetten.

Het ligt er aan hoe erg en hoe lang de frequentie verstoord is, hoe snel het herstel zich laat zien.

De Healy is dan ook een hulpmiddel om het lichaam te helpen herstellen.

Je ziet bijvoorbeeld ook dat vrouwen die bij elkaar slapen of heel veel bij elkaar zijn, dat de menstruatiecyclus gelijk gaat lopen. Dit komt doordat er trillingen, frequenties zijn, die een bepaalde cyclus aangeven, vrouwen die veel bij elkaar zijn, nemen elkaars trillingen en dus het cyclusverloop op een gegeven moment over.

Hoe meer de frequenties verstoord zijn in het lichaam, hoe vatbaarder je ook bent voor virussen, bacteriën en andere ziekteverwerkers. Dus zorg dat je op de goede frequentie zit, op de goede golflengte en je zult zien dat je veel lekkerder in je vel zit.

Wil je hier meer over weten en heb je interesse in de Healy, wat zo een klein apparaatje voor jou kan betekenen, twijfel dan niet en neem contact met me op.