INTEGRA

INTERGRA is net als NEI een behandelmethode waar we door middel van een spiertest en het aanraken van punten op het hoofd en de romp op zoek gaan naar verzwakkingen, die een klacht veroorzaken of in stand houden. Bij INTEGRA zoeken we onder andere naar lichamelijke oorzaken, naar onbalans in de vitamine en mineralen in het lichaam.

 

INTEGRA is staat voor Integratie Natuurlijke Therapieën en Energetische Geo Reflex Analyse. Zoals INTEGRA dus al zegt is dit een therapie of behandelmethode waarbij we meerdere aspecten samen brengen, ook dit is dan ook een vorm van holistische therapie of geneeswijze. 

 

Een belangrijk onderdeel van INTEGRA is ook het opsporen van allergieën en intoleranties die een klacht veroorzaken. Tevens kunnen we fobieën en emotionele oorzaken aanpakken met diverse homeopathische middelen, vitamine, mineralen en natuurlijke middelen.

 

INTEGRA is er op gericht om je lichaam te ontdoen van ballast, zie het als een vat wat vol zit en overstroomt en waar gaten in geslagen worden. Met INTEGRA gaan we dit volle vat te legen en de gaten repareren.