INTEGRA

INTEGRA

INTEGRA is staat voor Integratie Natuurlijke Therapieën en Energetische Geo Reflex Analyse. Zoals INTEGRA dus al zegt is dit een therapie of behandelmethode waarbij we meerdere aspecten samen brengen, ook dit is dan ook een vorm van holistische therapie of geneeswijze. 

 

INTERGRA is net als NEI een behandelmethode waar we door middel van een spiertest en het aanraken van punten op het hoofd en de romp op zoek gaan naar verzwakkingen, die een klacht veroorzaken of in stand houden. Bij INTEGRA zoeken we onder andere naar lichamelijke oorzaken, naar onbalans in de vitamine en mineralen in het lichaam.

Met INTEGRA testen we dan ook wat specifiek voor jou de vitamine en mineralen zijn die jou ondersteunen. We zullen niet alleen testen of het middel nodig is, maar ook of het effectief is en of je lichaam het kan verdragen, ook in combinatie met andere medicatie of supplementen die je gebruikt. 

 

 

Een belangrijk onderdeel van INTEGRA is ook het opsporen van allergieën en intoleranties die een klacht veroorzaken, dit kunnen we ook verder testen als we uit de levend bloed analyse of een EMB test een intolerantie of allergie tegen komen . Als we deze opgespoord hebben kunnen we hierbij ook testen wat voor plan van aanpak nodig is om deze te bestrijden. Dit kan zijn door middelen in te zetten en hierbij tijdelijk de stof te vermijden wat de reactie geeft, bijvoorbeeld de voeding zo aan te passen dat het lichaam de kans krijgt om het zogenaamde vat te legen waardoor we de intolerantie of allergie niet meer ervaren. Door hierbij ook de emotionele oorzaken aan te pakken met NEI kunnen we dit volledig of zoveel mogelijk wegnemen. 

 

Tevens kunnen we fobieën en emotionele oorzaken aanpakken met diverse homeopathische middelen, vitamine, mineralen en natuurlijke middelen en met een speciale fobiebehandeling binnen de INTEGRA. 

 

INTEGRA is er op gericht om je lichaam te ontdoen van ballast, zie het als een vat wat vol zit en overstroomt en waar gaten in geslagen worden. Met INTEGRA gaan we dit volle vat legen en de gaten repareren, zodat de klachten verdwijnen en je weer stevig in je schoenen staat zonder vervelende klachten.

 

Testbuisjes en testsets
Testbuisjes en testsets