NIEUW: preventieve supplementencheck en weerstandboost!

NIEUW: preventieve supplementencheck en weerstandboost!

Hoe weet ik nu wanneer ik extra vitamine nodig heb? Hoe kan ik mijn gezondheid op peil houden? Hoe kan ik mijn immuunsysteem versterken?

 

Vele vragen, maar welke antwoorden passen bij jou? Dat is een grote vraag, waar vele mensen mee geholpen willen worden.

 

Sinds begin 2020 is er een grote groep mensen wel veel meer bewust geworden van wat er goed voor ze is, maar ook dan verdwalen ze in alle berichten en de grote hoeveelheid aan vitamine en mineralen bij de drogisterijen, gezondheidswinkels, supermarkten en ook op het internet. 

 

Met een check op vele vitamine, mineralen en essentiële stoffen (oftewel nutriënten) kan ik in de praktijk via de spiertest testen waarmee jij geholpen ben. Afhankelijk wat er uit deze test komt, kan ik je de supplementen leveren en kunnen we ook de dosering bepalen, want niet ieder lichaam is hetzelfde en ook niet ieder lichaam reageert dus hetzelfde. Dit checken we allemaal om je weerstand een boost te kunnen gaan geven. 

 

Wat kunnen we naast de nutriëntencheck zelf doen?

  • Voldoende slapen, het liefst de hele week in hetzelfde ritme
  • Stress vermijden, zorgen voor rust in je week, tijd voor jezelf nemen
  • Luister naar je lichaam, ziek goed uit voordat je weer in een razend tempo door wilt gaan

 

Na zo een nutriëntencheck en weerstandboost komen we ook wel eens andere klachten tegen, deze kunnen meteen met NEI en INTEGRA aan gaan pakken, maar dit kan ook op een later moment, dit zal altijd in overleg gaan. 

 

Vanwege de vele vragen over virussen en supplementen heb ik deze speciale behandeling ontwikkeld waarbij we naar de balans in het lichaam kijken en hoe we het immuunsysteem kunnen versterkten. Deze behandeling omvat een spiertestcheck van mineralen, vitamine, eiwitten en aminozuren, een allergieën check en indien aan nodig de aanpak van klachten. Deze check is niet te vergelijken met een bloedtest, bij een bloedtest moet alles via meetbare kaders blijven, met de spiertest kijken we wat jouw lichaam nodig heeft, wat jouw onbewuste nodig heeft. 

 

Wil je informatie over deze check? Neem contact op