Migraine? Van klacht naar kracht!

Migraine? Van klacht naar kracht!

Misschien ken je het wel, migraine die steeds terugkeert of bijna continu aanwezig is, soms gaat het een periode wat beter, maar vervolgens heb je er weer dag in, dag uit last van. Het bepaald je hele leven. Van medicatie tot therapie alles al geprobeerd, niets helpt of maar tijdelijk. Heeft de arts of specialist tegen je gezegd “Leer er maar mee leven”? Dat wil natuurlijk niemand.

 

Ben op zoek naar de oorzaak van jouw migraine, om de oorzaak aan te pakken in plaats van symptoombestrijding? Ben jij bereid om te veranderen, om dit aan te pakken?

Dan is het programma “In 3 maanden van klacht naar kracht” echt iets voor jou.

 

We kijken samen naar wat je klachten zijn, waar wil je naartoe? Met technieken als NEI, INTEGRA en nog meer natuurlijke tools, gaan we aan de slag en pakken we alle onderliggende oorzaken aan. Ook de Healy, een frequentie apparaatje en Levend bloedanalyse kan binnenkort ingezet gaan worden in de praktijk. 

 

Met INTEGRA bekijken we de oorzaken zoals op welk vlak zit het, op het emotionele, op voeding, heeft het met je omgeving te maken, met vitamine, mineralen, allergieën? En heeft het te maken met hormonen, met organen, systemen in het lichaam die niet goed werken of niet goed aangestuurd worden. De hormonen houden we meerdere malen, op verschillende momenten in je cyclus in de gaten. 

 

Met NEI, kijken we naar wat de emotionele oorsprong van een klacht is, we kijken naar een patroon, is er een gebeurtenis geweest die het “zaadje” gepland heeft om tot deze klacht uit te groeien. Dit geeft vaak inzichten, we kunnen de emotionele oorzaken gemakkelijk wegnemen en accepteren en daarmee ook gaan werken aan gedragsveranderingen.

 

Aan het begin van het traject zullen we ook een voedingslijst samenstellen met positieve, neutrale en negatieve voedingsmiddelen, om optimale verbetering te kunnen creëren. We zullen tegen het einde ook kijken of er nog een aangepaste voedingslijst komt om het herstel verder voort te zetten.

 

Omdat het terugkerende of langer aanwezige klachten zijn kunnen we dit niet in 1 behandeling oplossen. 

Dit traject bestaat uit minimaal 3 afspraken in de praktijk, een voedingslijst die na 10 weken ongeveer aangepast wordt, wekelijks contact via email. Vooraf doen we een intake via videobellen, tussendoor kunnen we videobellen ook inzetten naar behoefte. Tevens kijken we samen waar ondersteuning gewenst is. 

 

Mocht er na de 3 maanden nog verdere ondersteuning gewenst zijn, zijn nog niet alle doelen behaald, dan kunnen we het nog met 2 maanden uitbreiden tegen een speciaal tarief. 

 

Wil je informatie over dit traject en weten of dit bij je past?  Neem contact op