Long Covid aanpak

Long Covid aanpak

Kamp je met de klachten die ontstaan zijn na een Corona besmetting en kom je er maar niet van af en was je voor die tijd niet bekend met deze klachten? Zijn de klachten niet toe te schrijven aan andere oorzaken?

Dan kunnen we door middel van NEI, Levend bloed analyse en met ondersteuning van supplementen deze klachten aan gaan pakken. Virussen moeten het lichaam uit en weefsels moeten herstellen. Afhankelijk van hoe lang en hoe ernstig de klachten zijn, kunnen we bespreken wat de verwachtingen zijn, wat voor ondersteunende supplementen er nodig zijn en hoe we de klachten aan kunnen pakken.

 

Bij de aanpak worden er praktisch altijd supplementen ingezet, dit is allemaal tijdelijk, zodat het lichaam kan herstellen en uit de vicieuze cirkel kan komen. Het lichaam kende dit virus niet en weet niet goed hoe het zelf aangepakt moest worden. Over de supplementen die ik bij de aanpak van Long Covid inzet, zijn wetenschappelijke artikelen beschikbaar en is ook onderzoek gedaan. Door het volgen van cursussen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied om iedereen nog beter te kunnen helpen.